ChampdAction Logo

 

 

HUMAN GLITCH


Concept: Serge Verstockt

Productie: ChampdAction

 


De glitch, één van de recente fascinaties van Verstockt, is een digitale fout in een programma, de verstoring, de verglijding, de kleine lapsus in de matrix van de digitale simulaties en representaties waardoor we zijn omringd en waarin we opgaan, zoals in een game. Maar er is meer dan louter informatica en robots. Op de achtergrond speelt ook de menselijke vergissing, de verstoringen in de biosfeer die stilaan levensbedreigend worden.

 

Uitvoerders: Lieven De Cauter (spoken word) Tsubasa Hori (percussie) Ann Eysermans (harp, contrabas) Raphael Malfliet (elektrische basgitaar) Alexandra Oppo (zang, spoken word) Maarten Buyl (elektronica) Elric Reinartz (didgeridoo en techniek) Serge Verstockt (elektronica, visuals) Ko Kowalsky ( e-guitar) Istvan Leel-össy (video) Lars Morren (geluid)


 

Uitzending op 1 mei 2021 vanuit de muziekstudio van deSingel

Bekijk de livestream op Vimeo -> https://vimeo.com/516177350


 

  

 ------------------------

HUISARTIESTEN EN LOPENDE PROJECTEN
(klik op de afbeelding hieronder) 

 
 -------------------------------------------
 

 De In C App (een concept van ChampdAction, ontwikkeld ism Jazzperiments), een app om IN C (dit jaar 50 jaar oud) van TERRY RILEY online mee te spelen vanuit alle hoeken van de wereld - 24/24 u/dag werd succesvol gelanceerd op 11 oktober ll in Concertgebouw Brugge in het kader van Iedereen Klassiek.

Speel mee - alleen of met je vrienden - via WWW.INCAPP.NET op ieder moment van de dag, elke dag van de week. 


-------------------------------------------

 

 

 


 


 

***************************************
                
***************************************

 

© 2004-2021 ChampdAction